Zoho Writer ve Google Docs.

Google Docs. ve Zoho Writer


  Google Docs.

Google Dökümanlar, son zamanlarda popüler olan writerlar arasında. Bunu popüler yapan ise bulut bilişim alt yapılı olması. İstediğimiz yerde Google Docs.'da çalışma yapabiliyoruz kaydedebiliyoruz, istediğimiz zaman güncelleyebiliyoruz. Google Docs.'da yapılan değişiklik canlı olarak paylaştığınız kişi tarafından görünüyor.

Google Döküman Ekran Görüntüsü

Zoho Writer

Google Docs. tarzında bir writer aslında. Fakat Zoho'da 2 sekmede aynı anda çalışabiliyoruz. İstediğimiz zaman diğer sekmede kaldığımız yerden devam edebiliyoruz. Görsel açıdan Zoho daha güzel görünüyor. Tabii ki bu benim kişisel tercihim. Sekme olarak  Zoho Writer daha detaylı. Kullanışı Google Docs.'a göre daha kolay ve ücretsiz. Zoho'da paylaştığımız kişiyle yapılan değişiklik canlı olarak görünemiyor. Sayfayı yenilememiz gerekiyor.
Zoho Writer Ekran Görüntüsü

                                                                                                                      Tayfun KALAYCI

SHARE

Milan Tomic

Hi. I’m Designer of Blog Magic. I’m CEO/Founder of ThemeXpose. I’m Creative Art Director, Web Designer, UI/UX Designer, Interaction Designer, Industrial Designer, Web Developer, Business Enthusiast, StartUp Enthusiast, Speaker, Writer and Photographer. Inspired to make things looks better.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder